Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"S. Bonsma"'
Publikováno v:
Journal of Luminescence. 108:153-157
The excited state dynamics of the red fluorescent protein DsRed have been studied by spectral hole-burning at low temperature. The homogeneous line width Γhom of the S1←S0 0–0 transition of the red (R-) form was obtained from MHz-resolution hole
Publikováno v:
Journal of Luminescence. 107:203-212
Reversible conformational changes have been photo-induced in the red fluorescent protein DsRed at low temperature by wavelength-selective laser irradiation. We have found two new fluorescent forms: a shifted-red (SR-) and a new green (G′-) form tha
Publikováno v:
Bonsma, S, Purchase, R, Jezowski, S, Gallus, J, Konz, F & Volker, S L 2005, ' Green and red fluorescent proteins: Photo-and thermally induced dynamics probed by site-selective spectroscopy and hole burning ', ChemPhysChem, vol. 6, no. 5, pp. 838-849 . https://doi.org/10.1002/cphc.200500005
ChemPhysChem, 6(5), 838-849. Wiley-VCH Verlag
ChemPhysChem, 6(5), 838-849. Wiley-VCH Verlag
The cloning and expression of autofluorescent proteins in living matter, combined with modern imaging techniques, have thoroughly changed the world of bioscience. In particular, such proteins are widely used as genetically encoded labels to track the
Publikováno v:
Purchase, R, Bonsma, S, Jezowski, S, Gallus, J, Konz, F & Volker, S L 2005, ' The power of line-narrowing techniques: Applications to photosynthetic chromoprotein complexes and autofluorescent proteins ', Optics and Spectroscopy, vol. 98, no. 5, pp. 699-711 . https://doi.org/10.1134/1.1929056
Optics and Spectroscopy, 98(5), 699-711. Springer Science + Business Media
Optics and Spectroscopy, 98(5), 699-711. Springer Science + Business Media
Laser spectroscopic techniques at low temperature, such as fluorescence line-narrowing and hole burning, enable an increase of spectral resolution by a factor of 103–105 compared to conventional spectroscopy at room temperature. With these methods,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a9861e80f9e50319b315052b9da1b7ee
https://research.vu.nl/en/publications/31490761-f209-4540-be02-36c6c4775c84
https://research.vu.nl/en/publications/31490761-f209-4540-be02-36c6c4775c84
Publikováno v:
ChemPhysChem; May2005, Vol. 6 Issue 5, p838-849, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.