Zobrazeno 1 - 10
of 267
pro vyhledávání: '"S. Bonardi"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 7, Pp 17-20 (2013)
Both the ISO 6579:2002 method and the BacTrac 4300 - Impedance system were applied for the detection of Salmonella enterica from pigs at slaughter. A total of 68 pigs, reared in 62 different farms of Northern Italy, were randomly selected during 9 co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2addad3ce81f42c49095a4af83b16d2e
Autor:
M. D’Incau, F. Brindani, S. Tagliabue, F. Salmi, C. Bacci, M.E. Floriani, S. Bignami, S. Bonardi, A. Paris
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 3, Pp 49-52 (2013)
From March 2007 to January 2008, a total of 170 pigs at slaughter were tested for Y. enterocolitica contamination in tonsils tissue. The animals came from 125 different farms located in four regions of Northern Italy. Y. enterocolitica was isolated f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ba2073c0c434522bc6f354be26cde74
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 2, Pp 69-70 (2013)
Norovirus is the most prevalent causative agent of foodborne diseases. However, the detection of this virus in foods other than shellfish is often time-consuming and unsuccessful. The objective of this study is to compare PEG and ultrafiltration tech
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78f37645a9834779a3bc9145769f4785
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1zero, Pp 271-272 (2011)
Phage tail recombinant protein technology developed by VIDAS UP O157 was used to detect E. coli O157 from bovine raw milk and milk filters. Sensitivity and specificity of VIDAS UP O157 was identical to a m-PCR assay for verocytotoxigenic E. coli dete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56179765517c46e88cf221e8abd425fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S, Bonardi, C S, Cabassi, E, Fiaccadori, S, Cavirani, A, Parisi, C, Bacci, L, Lamperti, M, Rega, M, Conter, F, Marra, C, Crippa, L, Gambi, C, Spadini, M, Iannarelli, C, Paladini, N, Filippin, F, Pasquali
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 387:110049
Klebsiella pneumoniae is the most common Klebsiella species infecting animals and is one of the causing agents of mastitis in cows. The rise of antimicrobial resistance in K. pneumoniae, particularly in strains producing extended-spectrum β-lactamas