Zobrazeno 1 - 10
of 283
pro vyhledávání: '"S. Bhagya"'
Publikováno v:
Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 53, Iss 1, Pp 70-78 (2022)
Household dahi sample with good organoleptic properties from Wayanad district of Kerala was screened for lactic acid bacteria. Gram positive cocci exhibiting potential to ferment lactose was further characterised biochemically and later identified by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e950784f845b41bb8d969aa9c4cf6fda
Publikováno v:
Separation Science & Technology; 2024, Vol. 59 Issue 15, p1271-1293, 23p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. V. S. Bhagya Raj, Kshirod K. Dash
Publikováno v:
Food Science and Biotechnology. 32:779-792
Autor:
Khalifa S. H. Eldiehy, Pritam Bardhan, Doljit Borah, Muzamil Ahmad Rather, Hemanta Chutia, Gurajala V. S. Bhagya Raj, Manabendra Mandal, Dhanapati Deka
Publikováno v:
Journal of Applied Phycology. 34:2869-2882
Publikováno v:
Chemical Papers.
Fluorescence-based materials that are affordable and easy to use for commercial anti-counterfeiting applications are in high demand. While exploring new fluorescent pigments, a pyrene-naphthalimide Schiff base, 5-hydroxy-2-((pyren-1-ylmethylene)amino
Autor:
Raj, G. V. S. Bhagya, Dash, Kshirod K.
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; May2023, Vol. 32 Issue 6, p779-792, 14p
Publikováno v:
Journal of Cardiovascular Disease Research (Journal of Cardiovascular Disease Research); 2023, Vol. 14 Issue 8, p546-556, 11p