Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"S. Baslar"'
Publikováno v:
Research Journal of Textile and Apparel, 2013, Vol. 17, Issue 2, pp. 69-80.
Publikováno v:
Tasks for Vegetation Science ISBN: 9781402040177
Uptake of various salt and sugar solutions by Brassica varies with change in species and temperature. The seeds of B. nigra show a dormancy period of 6 months, whereas other species germinated immediately. The seeds generally not sensitive to photope
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5275776357cfff10781cfa40b6ce3f39
https://doi.org/10.1007/1-4020-4018-0_10
https://doi.org/10.1007/1-4020-4018-0_10
Publikováno v:
Natura Croatica : Periodicum Musei Historiae Naturalis Croatici
Volume 13
Issue 1
Volume 13
Issue 1
In this study, roadside plants distributed throughout the link roads of all the cities in West Anatolia in Turkey were investigated. The length of the selected 17 roads is around 2700 km. The total number of samples collected from the study area is 2
Publikováno v:
Transfusion and Apheresis Science. 47:S43
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.