Zobrazeno 1 - 10
of 385
pro vyhledávání: '"S. Barbut"'
Autor:
S. Barbut
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 10, Pp 102914- (2023)
ABSTRACT: The effects of using different breadcrumbs (3 wheat, 2 gluten-free: pea and rice) to improve yield and modify the texture of a lean poultry product were evaluated. All breadcrumbs significantly reduced cooking loss (P < 0.05), with one of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c20ff651faea4ad0909860a3d381df8a
Autor:
S. Barbut
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 6, Pp 102387- (2023)
ABSTRACT: The effect of using non-meat proteins (pea, faba, rice, whey, and caseinate; 2% level) on the texture, yield, and structure of lean turkey meat batters was compared to an all-meat control and a control with 2% added meat proteins. The best
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/842fec6849ed483ca94a5a872677c8c1
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 31, Iss 1, Pp 100228- (2022)
SUMMARY: Consumer and regulatory pressure continue to drive the poultry industry to reduce the use of antibiotics due to concerns surrounding antimicrobial resistance in human medicine. Consequently, gut health management programs have been developed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dc35100d8c84526a65e9f6869e281bb
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 8, Pp 101219- (2021)
ABSTRACT: Effects of fiber on growth performance, gizzard attributes, ileal digesta viscosity, plasma uric acid (PUA) and excreta characteristics were investigated in broiler chickens (experiment 1) and turkey poults (experiment 2) fed corn or wheat-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26f3cbb4a12340e395fa0ed9363181c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of food protection. 85(11)
Biofilm formation of Listeria monocytogenes on stainless steel, a widely used abiotic surface in the food processing industry, was investigated by focusing on the attachment tendency and behavior of L. monocytogenes 08-5578 on eight different stainle
Publikováno v:
Meat Science. 195:109011
The first goal for this experiment was to determine the structural and technological characteristics for methylcellulose (MC), carboxymethyl cellulose (CMC), and microcrystalline cellulose (MCC), while the subsequent goal for this experiment was to d