Zobrazeno 1 - 10
of 5 156
pro vyhledávání: '"S. Ba"'
Autor:
D. Ermann, V. Vardell, E. Zacholski, A. Fegley, D. Modi, K. Fedak, S. Sundaram, S. Rajeeve, G. Goyal, H. Hatic, P. Torka, S. Ba Aqeel, A. Borogovac, K. MacDougall, S. Kothari, A. Kress, E. Travers, N. Chilakamarri, E. Brem, L. Fitzgerald, C. Wagner, B. Hu, D. Stephens, H. Shah
Publikováno v:
HemaSphere, Vol 6, Pp 969-970 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8642738dcd004950a171bef3f07fe1f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammad A. Alebrahim, M-Ali H. Al-Akhras, Ahmad S. Al-Hiyasat, Ali S. Ba Rajjash, M. S. Mousa, Abdulla Al Darayseh
Publikováno v:
Journal of Spectroscopy. 2023:1-8
The structural alterations that may arise in boiled and nonboiled bones are often overlooked despite their critical importance in the development of defleshing techniques across various scientific disciplines. To elucidate the microstructural charact
Publikováno v:
Chemical Engineering & Technology. 46:979-986
Publikováno v:
Advances in Materials Science and Engineering. 2022:1-7
ATR-FTIR spectroscopy is a powerful technique for unraveling the fine features of dentin; however, its use in the analysis of eroded dentin remains underexplored. Herein, the impact of different acidic food products (a soft drink, vinegar, and yogurt