Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"S. BACIGALUPPO"'
Autor:
G.C. RÓTOLO, M. MILO VACCARO, M. HOYOS MALLQUI, S. BACIGALUPPO, F. SALVAGIOTTI, J. CASTELLARÍN
Publikováno v:
RIA: Revista Investigaciones Agropecuarias, Vol 42, Iss 2, Pp 207-218 (2016)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c21dad9ee857489dab65338165c44516
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.M. Andriani, J.L. Dardanelli, G.R. Gerster, M. Balzarini, M.L. Bodrero, S. Bacigaluppo, Juan Martin Enrico
Publikováno v:
European Journal of Agronomy. 35:247-254
Argentina is an important producer of soybean ( Glycine max L. Merr.), with 83% of the crop being cultivated under no tillage. Yield gaps of up to 2000 kg ha −1 are usually recorded in the main area, even between fields that are at a short distance
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.