Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"S. Anthoni Raj"'
Autor:
P. Maheshwari, S. Anthoni Raj
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 9:3899-3907
Publikováno v:
Silicon. 10:267-275
Silicate solubilisng bacteria (SSB) are distributed in soil, water, aquatic sediments and in silicate minerals but their population is smaller than the total bacteria indicating their uniqueness. Pond sediment showed a higher SSB with 40×104 g−1 w
Autor:
I.J. Xavier, S. Anthoni Raj
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 19:381-389
The enzymes amylase, protease, phosphatase and β-glucosidase in rough rice (paddy) were activated during the soaking step of parboiling. The extent of activation of these enzymes varied with the soaking duration and the parboiling methods adopted. H
Autor:
K. Singaravadivel, S. Anthoni Raj
Publikováno v:
International Biodeterioration. 27:237-248
The changes in moisture content, microflora, biochemical constituents and dry matter were assessed in ADT 31 and TKM 9 paddy (Rice: Oryza sativa L.) grains with low, medium and high moisture content stored for 90 days without drying, just after harve
Autor:
N. Ramalingam, S. Anthoni Raj
Publikováno v:
Bioresource Technology. 55:259-261
Parboiling of paddy is practised in rice mills, wherein paddy is soaked for varying periods, depending upon the parboiling method. Among the various methods of parboiling in vogue, soak water of the cold-soaking method followed in conventional rice m
Publikováno v:
Agricultural Reviews. 35:14
Silicon is accumulated in plants higher than the essential major nutrients. Although it is not considered as an essential element it is accepted as an agronomically beneficial element as it confers rigidity and strength, resistance against pests and
Autor:
S. Anthoni Raj, K. Singaravadivel
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 7:15-21
Molds and bacteria contaminate parboiled rough rice when it is improperly dried or while awaiting drying due to humid rainy weather. When IR 20 parboiled rough rice was not dried for 7 days due to humid weather molds increased to 2.45 × 107 per gram
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.