Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"S. Alhasson"'
Publikováno v:
المجلة العراقية للاستزراع المائي, Vol 1, Iss 2 (2022)
This investigation is aimed at processing fish protein concentrate from dried fish that subjected to digestion with acetic acid at pH 4. The dried fish contained 46.26% protein, 19.65% fat and 23.89% ash. The processed protein product comprised of 69
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27f669ecaef444c692eac6ee93953a6e
Publikováno v:
2022 52nd European Microwave Conference (EuMC).
Publikováno v:
2022 IEEE 22nd Annual Wireless and Microwave Technology Conference (WAMICON).
Autor:
F.G. Jansen, F. Laghezza, S. Alhasson, P. Lok, L.M.A. van Meurs, R. Geraets, O. Paker, J. Overdevest
Publikováno v:
2021 18th European Radar Conference (EuRAD).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.