Zobrazeno 1 - 10
of 332
pro vyhledávání: '"S. Addou"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 74, Iss 3 (2023)
There is a contentious need for robust and rapid methodologies for maintaining the authenticity of foods. The aim of this study was to detect and quantify argan oil adulteration using Laser Induced Fluorescence (LIF) spectroscopy coupled with chemome
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bffe34ffde04dccbfad33d33c595dcc
Publikováno v:
Bangladesh Journal of Scientific and Industrial Research. 58:19-34
Aloe vera (A v) is a medicinal plant used since ancient times. Itsmucilage contains no less than 75 active ingredients with multiple properties. The present research aims to study the acute toxicity of the aqueous extract of A v gel (AEAVG) and to de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 59:380-384
Coconut milk has high nutritive value. In this study, we attempted to assess the gastrointestinal digestion of coconut milk proteins in vitro. Cow's milk and coconut milk proteins were subjected to two successive hydrolyses with pepsin then with a mi
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 59:9-14
Objective Our study was conducted to improve the efficacy of cow's milk (CM), reducing the duration of treatment by using different types of cow's milk, including raw milk (RM), pasteurized milk (PM) and sterilized milk (SM). Material and methods SDS
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 62:368
Publikováno v:
South Asian Journal of Experimental Biology. 8:19-25
In this work the effect of coconut milk on mice sensitized to cow's milk proteins was evaluated. Balb/c mice treated orally for twenty eight days with coconut milk were sensitized intraperitoneally with β-lactoglobulin (β-Lg) or α-Lactoglobulin (
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 61:234
Introduction L’allergie aux proteines du lait de vache est la premiere allergie alimentaire a apparaitre chez l’enfant. La perception d’une allergie alimentaire au lait de vache est forte dans la population generale. L’allergie au lait de vac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.