Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"S. Šilhár"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 21, Iss 2, Pp 78-84 (2003)
The antioxidative properties of aqueous plant extracts were evaluated using common methods such as the Rancimat and 2,2'-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH) free radical method. Moreover, a voltammetric procedure based on the protective effect of antiox
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b088552189946059c4b08843462458b
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 30:385-393
Ondrejovic M., Kraic F., Benkovicova H., Silhar S. (2012): Optimisation of antioxidant extraction from lemon balm (Melissa officinalis). Czech J. Food Sci., 30: 385–393. The effects of the propan-2-ol proportion in the extraction solvent (PPES), so
Publikováno v:
Kvasny Prumysl. 44:280-280
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
SAGA: Journal of Technology & Information Systems; Nov2023, Vol. 1 Issue 4, p137-143, 7p