Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"S., RadhaiSri"'
Autor:
Ravindran, Sangami, S., RadhaiSri
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2020, Vol. 51, Issue 3, pp. 471-482.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-03-2020-0073
Autor:
S RadhaiSri, Sangami Ravindran
Publikováno v:
Nutrition & Food Science. 51:471-482
Purpose Interest in probiotic food products has constantly increased due to the awareness on importance of gut microbiome; an increasing demand has encouraged the development of other matrices such as cereals, vegetable and fruit juices to deliver pr
IMPACT OF MICRONUTRIENT FORTIFIED FOOD SUPPLEMENT ON NUTRITIONAL PROFILE AMONG GINNING WOMEN WORKERS
Autor:
D. Sridevi, S. Radhaisri
Publikováno v:
International journal of Research in Ayurveda & Pharmacy. 4:526-529
G inning factory discharges large amount of cotton dust, which might decrease haematological indices among the selected subjects. An attempt was made to study the haematological indices of women labourers located in t he urban areas of Tirupur and Er
Autor:
S. Radhaisri, R. Parimalavalli
Publikováno v:
Indian Journal of Science and Technology. 4:318-321
Stevia , a fantastic zero calorie sweetener, an incredible internal medicine, also products made from whole leaf concentrate have extra ordinary health benefits. The GI of foods has potential implications for the prevention and treatment of major chr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.