Zobrazeno 1 - 10
of 2 536
pro vyhledávání: '"S., Akter"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Abstract l-Cysteine coated zinc oxide (ZnO) nano hollow spheres were prepared as a potent drug delivery agent to eradicate Salmonella enterica serovar Typhimurium (S. typhimurium). The ZnO nano hollow spheres were synthesized by following the environ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d2c172a2a73407f9f9b06a38038200b
Publikováno v:
Alexandria Engineering Journal, Vol 60, Iss 1, Pp 877-887 (2021)
The present work investigates the single and overtaking collision of multi-shock wave excitations having space fractional evolution in a thin viscoelastic tube filled with incompressible inviscid fluid. The previously proposed model equations are con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab0dc6c68b6f49fabc208a0d730e9960
Autor:
S Akter
Publikováno v:
International Journal of Agricultural Research, Innovation and Technology, Vol 8, Iss 1, Pp 55-61 (2018)
A field study was conducted to find out the impact of three selected pesticides on arthropod biodiversity in brinjal agro-ecosystem during 2011-2012 at Bangabandhu Sheikh Mujibur Rahman Agricultural University (BSMRAU). Twenty-six arthropod species w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4598bf0460904cfc8879e550de01b1e8
Publikováno v:
Bangladesh Veterinarian. 38:1-9
Aim of this study was to select superior rams by assessing their scrotal size and quality of semen. In ten indigenous Bangladeshi rams, the body weight, scrotal circumference, and scrotal volume of rams increased with age (P
Publikováno v:
Bangladesh Agronomy Journal. 25:37-45
Screening of different rice (Oryza sativa L.) germplasms or breeding lines is a continuous effort to identify the promising source. A series of experiments (20) were undertaken to identify promising materials for five years of salinity screening from
Publikováno v:
Food Research. 6:215-222
An attempt has been made to develop carrot juice-based set-style yoghurt for enriched nutritional and therapeutic properties. Yoghurts were fortified with carrot juice at a ratio of 10%, 20%, 30%, 40% and 50% and were analyzed for physicochemical pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.