Zobrazeno 1 - 10
of 17 950
pro vyhledávání: '"S-allele"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Philosophical Transactions: Biological Sciences, 2003 Jun . 358(1434), 1047-1050.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3558249
Autor:
Crespo-Martínez, S., Oneka, O., Laquidáin, M.J., Urrestarazu, J., Santesteban, L.G., Miranda, C.
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 December 2023 322
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness September 2023 12(5):1601-1608
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 5, Pp 1601-1608 (2023)
N-glycans in many proteins are of great concern because of their strong association with food allergies. Triticum aestivum (bread wheat), a major food crop, is known as one of the “Big Eight” allergenic groups. However, little research has been d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e36ae46c4304c6fa17c74781aa920e2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KARATAŞ, Merve Dilek1, HAZRATI, Nahid2, OĞUZ, Ezgi2, YÜKSEL ÖZMEN, Canan2, ALTINTAŞ, Serdar3, AKÇAY, M. Emin4, ERGÜL, Ali2 ergul@ankara.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences / Tarim Bilimleri Dergisi. 2022, Vol. 28 Issue 2, p206-216. 11p.