Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"S Testi"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 5, Pp 60-64 (2013)
Sensory and physico-chemical freshness indices (QI score, Torrymeter readings, pH and WHC) were evaluated in gilthead sea bream of commercial size reared in Italy in: land based facilities (recirculation systems), lagoons and net-cages. Fish were sto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6f0d57990a64937b869f682ed0a30b5
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 3 (2013)
Lipid oxidation indices (Free Fatty Acids-FFA, Peroxide Value-PV and Thiobarbituric Acid-TBA) were evaluated in frozen fillets from seabream reared in Italy in: land based facilities (recirculation systems), lagoons or net-cages. Statistically signif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cd6bb1668fb4667aa0dbc61dab95001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European annals of allergy and clinical immunology. 52(5)
Summary Adverse reactions to iodinated contrast media (ICM) are reported in 1%-3% of diagnostic procedures. They represent a relevant problem involving patients' safety as well as relevant costs for healthcare systems. Premedication with antihistamin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 5, Pp 60-64 (2009)
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 5, Pp 60-64 (2013)
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 5, Pp 60-64 (2013)
Sensory and physico-chemical freshness indices (QI score, Torrymeter readings, pH and WHC) were evaluated in gilthead sea bream of commercial size reared in Italy in: land based facilities (recirculation systems), lagoons and net-cages. Fish were sto
Autor:
Pm Mertes, S Nasser, Am Chiriac, María José Torres, Miguel Blanca, Pascal Demoly, E Castro, S. Testi, Knut Brockow, M. B. Bilò, J. Ring, Lh Garvey, Axel Trautmann, B Schnyder, Paolo Campi, Audrey Romano, A. Barbaud, Andreas J. Bircher, Holger Mosbech, Ingrid Terreehorst, Carla Lombardo, B Bonadonna, J Gooi, Martine Grosber, Kathrin Scherer, M. Pagani, Werner Aberer, Marina Atanaskovic-Markovic, Jr Cernadas
Publikováno v:
Allergy 68, 702-712 (2013)
Allergy, 68(6), 702-712. Wiley-Blackwell
Allergy, 68(6), 702-712. Wiley-Blackwell
Skin tests are of paramount importance for the evaluation of drug hypersensitivity reactions. Drug skin tests are often not carried out because of lack of concise information on specific test concentrations. The diagnosis of drug allergy is often bas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7b90ac8e1f8b5127250a062c3b9e2602
https://biblio.vub.ac.be/vubir/skin-test-concentrations-for-systemically-administered-drugs--an-endaeaaci-drug-allergy-interest-group-position-paper(1f55e4f5-83be-4afc-97b5-7b5bb8774d56).html
https://biblio.vub.ac.be/vubir/skin-test-concentrations-for-systemically-administered-drugs--an-endaeaaci-drug-allergy-interest-group-position-paper(1f55e4f5-83be-4afc-97b5-7b5bb8774d56).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.