Zobrazeno 1 - 10
of 15 373
pro vyhledávání: '"S Shinkai"'
Publikováno v:
Occupational Medicine. 73:161-166
Background No easy-to-use fall risk assessment tools have been devised to assess occupational fall risk in older workers. Aims To develop an Occupational Fall Risk Assessment Tool (OFRAT) and report its predictive validity and reliability in older wo
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eunju Kim1, Jiyeong Lee1, Dongwoo Kim1, Kyung Eun Lee2, Sung Sik Han2, Namseok Lim3, Juseok Kang3, Chan Gyung Park3, Kimoon Kim1
Publikováno v:
Chemical Communications. Mar2009, Vol. 2009 Issue 12, p1472-1474. 3p.
Autor:
Atsushi Ikeda1, Masashi Matsumoto1, Motofusa Akiyama1, Jun-ichi Kikuchi1, Takuya Ogawa2, Tatsuo Takeya2
Publikováno v:
Chemical Communications. Mar2009, Vol. 2009 Issue 12, p1547-1549. 3p.
Publikováno v:
CrystEngComm. Jan2009, Vol. 11 Issue 1, p189-191. 3p.
Autor:
T, Hata, S, Seino, Y, Yokoyama, M, Narita, M, Nishi, A, Hida, S, Shinkai, A, Kitamura, Y, Fujiwara
Publikováno v:
The journal of nutrition, health & aging. 26:698-705
To examine whether eating status and dietary variety were associated with functional disability during a 5-year follow-up analysis of older adults living in a Japanese metropolitan area.A 5-year follow-up study.Ota City, Tokyo, Japan.A total of 10,30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K, Toyoshima, S, Seino, Y, Tamura, J, Ishikawa, Y, Chiba, T, Ishizaki, Y, Fujiwara, S, Shinkai, A, Kitamura, A, Araki
Publikováno v:
The journal of nutrition, health & aging. 26:501-509
This study aimed to (1) develop the physical fitness age, which is the biological age based on physical function, (2) evaluate the validity of the physical fitness age for the assessment of sarcopenia, and (3) examine the factors associated with the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Masanori Iwasaki, K. Motokawa, Y. Watanabe, M. Shirobe, H. Inagaki, A. Edahiro, Y. Ohara, H. Hirano, S. Shinkai, S. Awata
Publikováno v:
The journal of nutrition, health & aging. 24:1003-1010