Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"S Shalihah"'
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 5, Pp 469-476 (2019)
The objective of this research was to determine the effect of heat-moisture treatment (HMT) on functional and pasting properties of potato starch. Descriptive experimental methods that consist of 5 treatment conditions (80, 90, 100, 110, and 120°C)
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 683:012128
This research aims to find out the adaptation of Cireundeu community to its environment and the efforts of the Cireundeu indigenous people to maintain local wisdom, traditional leaders and elders, data collection techniques used by participant observ
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 443:012076
Modification through heat-moisture treatment (HMT) can improve the heat stability of starch. The objective of this research was to determine the effect of the addition of HMT-potato starch on stability and sensorial properties of tomato sauce. The re
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; Mar2020, Vol. 443 Issue 1, p1-1, 1p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.