Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"S S, Teng"'
Publikováno v:
Journal of Applied Membrane Science & Technology. 20
Sugar is released during biomass hydrolysis together with unwanted inhibitory compounds such as acetic acid, furfural and hydromethylfurfural. The extraction of particular sugar prior to fermentation process is needed in order to increase the yield o
Autor:
Feldheim W, S-S Teng
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology. 25:141-146
Optimal physical parameters of the solid state fermentation of rice to produce anka pigments and their influences on pigment production were studied. Anka pigment production, especially that of two orange anka pigments (rubropunctatin and monascorubr
Autor:
S. S. Teng, W. Feldheim
Publikováno v:
Chromatographia. 47:529-536
Anka is withMonascus sp. fermented rice, which shows a purplish red color. On rice grainsMonascus purpureus DSM 1379 synthesized four anka pigments. Through extraction of anka with n-hexane and methanol in succession and through repeated crystallizat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Radiology. 153:757-762
The computed tomographic (CT) scans of nine consecutive patients with proved uriniferous pseudocyst (UP) were analyzed retrospectively. Analysis disclosed perirenal space tumefaction in seven patients, tumefaction outside the perirenal space in two p
Autor:
J. W. Harris, S. S. Teng
Publikováno v:
Journal of Cellular Physiology. 81:91-95
The non-protein sulfhydryl (NPSH) content of cells moving into S from G1, plateau phase G1, and G0 was measured. Chinese hamster ovary (CHO) cells accumulated in G1 by growth into plateau phase contain only one-fourth the NPSH concentration of cyclin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.