Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"S Redshaw"'
Publikováno v:
Journal of Religion & Spirituality in Social Work: Social Thought. 42:193-210
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Science. 70:307-315
Two trials were conducted to examine the influence of dietary oil type and rate of inclusion on fatty acid profiles of adipose tissue and eating quality of griddled pork. Trial 1 was based on three sources high in specific fatty acids: palm oil (palm
Publikováno v:
Animal Science. 69:123-133
The effect of feeding different sources of dietary fibre at varying rates of inclusion on the concentrations of skatole and indole in the backfat of finishing pigs and their subsequent carcass quality was studied. Sugar-beet pulp (SBP) and straw (S)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Emerging Drugs. 2:127-154
Summary Continued surveillance of the acquired immunodeficiency syndrome (AIDS) pandemic has shown that it has now spread to most areas of the world. Recent estimates suggest that more than six million people have already died from human immunodefici
Autor:
M. P. Gunn, J. H. Merrett, Stephen J. Dunsdon, A. C. Freeman, W. C. Spurden, Martin Joseph Armstrong, G. J. Thomas, R. A. Hopkins, S. Redshaw, Robert W. Lambert, D. J. Bushnell, K. E. B. Parkes, P. H. Crackett
Publikováno v:
ChemInform. 25