Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"S Ojeniyi"'
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 28, No 1 (2010)
Probiotic yoghurts were produced using lactic acid bacteria (probiotic) isolates code named CHC (probiotic) and HM7 (L. fermentum). Products were stored at different temperatures and evaluated for quality. Control yoghurt and probiotic yoghurts were
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The micronutrient content of selected standardized indigenous soups from the six geopolitical zones of Nigeria was analyzed with reference to iron, calcium, phosphorus, sodium and potassium contents of the soups. Results revealed a high iron level in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bc8a96d8f5b1115c0b0d3cb9370fcccb
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-78650148934&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-78650148934&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akharume O; Department of Medicine, Medstar Union Memorial Hospital and Medstar Franklin Square Medical Center, Baltimore, MD., Ojeniyi S; Department of Medicine, Medstar Union Memorial Hospital and Medstar Franklin Square Medical Center, Baltimore, MD., Naqvi HA; Department of Medicine, Medstar Union Memorial Hospital and Medstar Franklin Square Medical Center, Baltimore, MD.
Publikováno v:
ACG case reports journal [ACG Case Rep J] 2024 Mar 29; Vol. 11 (4), pp. e01311. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 29 (Print Publication: 2024).