Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"S Ohene-Adjei"'
Autor:
N. Asuming Bediako, S. Ohene-Adjei
Publikováno v:
Animal Frontiers. 7:60-62
Autor:
A. Erickson, Cody Buchanan, Susan E. Detmer, Oliver Lung, Aruna Ambagala, Tomy Joseph, R King, S Ohene-Adjei
Publikováno v:
Transboundary and Emerging Diseases
Summary Porcine respiratory disease complex (PRDC) is one of the most important health concerns for pig producers and can involve multiple viral and bacterial pathogens. No simple, single‐reaction diagnostic test currently exists for the simultaneo
Publikováno v:
Journal of Muscle Foods. 14:107-118
Intact sides were subjected to accelerated chill (AC: -3OC for 2.5 h, 4C for 20-22 h) or conventional chill (CC: 4C for 22-24 h). Color, drip loss, and pH were evaluated 24 h postmonem at three sites (inner, mid, and outer) in the Semimembranosus (SM
Publikováno v:
Journal of Muscle Foods. 13:239-251
Halothane negative Durocs (n=36) were slaughtered, and subjected to: accelerated chill (AC: -30C for 2 h, with air circulation, followed by equilibration at 4C for 20-22 h), conventional chill (CC: 4C for 22-24 h with water sprayed every 2 h until 12
Autor:
G T, Howard, R I, Mackie, I K O, Cann, S, Ohene-Adjei, K S, Aboudehen, B G, Duos, G W, Childers
Publikováno v:
Journal of applied microbiology. 103(6)
To better understand the role of PueA and PueB from Pseudomonas chlororaphis in polyurethane degradation, the present study was conducted to create insertional mutants in their respective genes.Growth kinetic studies showed that the pueA knockout mut
Autor:
Ronald M. Teather, Alexandre V. Chaves, Tim A. McAllister, Robert J. Forster, Chaouki Benchaar, S. Ohene-Adjei
Publikováno v:
Microbial ecology. 56(2)
This study evaluated the effects of selected essential oils on archaeal communities using the ovine rumen model. Forty weaned Canadian Arcott ewes, fed with barley-based diet, were allotted to one of three essential oil supplementation treatments or
Autor:
S. Ohene-Adjei, Michael Ellis, Teresinha Marisa Bertol, Floyd K. Mckeith, Y. Hyun, M.S. Brewer
Publikováno v:
Meat science. 68(1)
A 4 × 2 × 3 factorial experiment was designed to investigate the effect of supplemental vitamin E (0, 100, 200, and 300 mg/kg feed), irradiation and days in display on quality characteristics of aerobically packaged ground pork and vacuum packaged
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.