Zobrazeno 1 - 10
of 1 422
pro vyhledávání: '"S Nigam"'
Autor:
S Nigam, SW Schoombie, PJ Botes, PWJ van Wyk, AS Bareetseng, CH Pohl, CJ Strauss, EE Pretorius, Lodewyk Kock
Publikováno v:
South African Journal of Science, Vol 100, Iss 5/6 (2011)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f84534fe90da4f41bf6201541e5f59c5
Publikováno v:
The International Archives of the Photogrammetry, Remote Sensing and Spatial Information Sciences, Vol XLIII-B2-2021, Pp 337-344 (2021)
With the growing interest in deep learning algorithms and computational design in the architectural field, the need for large, accessible and diverse architectural datasets increases. Due to the complexity of such 3D datasets, the most widespread tec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cff0beb30d344b41adcaf2e8cfd1c577
Autor:
Ryan Olson, Thomas R. Cunningham, Jeannie A. S. Nigam, W. Kent Anger, Anjali Rameshbabu, Courtney Donovan
Publikováno v:
Journal of Organizational Behavior Management. :1-40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christos Bontzolis, Iris Plioni, Dimitra Dimitrellou, Konstantina Boura, Maria Kanellaki, Poonam S. Nigam, Athanasios Koutinas
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 57:5155-5163
Publikováno v:
Sustainable Food Technology.
In a world of growing population and changing climate, health and sustainable food production are nowadays considered the most pressing challenges.