Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"S Mudalal"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 25, Iss 4 (2023)
ABSTRACT This study aims to evaluate the impact of different cage densities and ages on the growth performance and quality traits of eggs for Hy-Line laying hens. For this experiment, a total of 216 laying hens were divided into three groups, with 9
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb1edd484ed646f19dab55e544634f89
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 23, Iss 1 (2021)
ABSTRACT The objective of this research was to investigate the effects of a natural herb extract1 (HE) on the general growth performance and the incidence of muscle abnormalities (white striping and wooden) of broiler chicks. A total of 504 one-day o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/928e5e69ef7d4e7cadd61850954f9752
Autor:
S Mudalal, M Petracci
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 21, Iss 3 (2019)
ABSTRACT This study aims to evaluate the possibility to formulate low-sodium bicarbonate-marinated turkey breast meat. In total, 60 meat cuts (100 × 50 × 30mm) were divided into four treatments: B1 (0.5% sodium bicarbonate and 0% sodium chloride re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52ed6bde1fba44dfbc851feda0b9f420
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Mudalal, N. Abu-Khalaf
Publikováno v:
Food Research. 5:260-265
Dried oregano (Origanum syriacum L.) is a common product in the Mediterranean diet and it has wide culinary applications. The quality and functional ingredients profile of oregano is highly affected by drying technology. This study was aimed to discr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.