Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"S Morera Pons"'
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 1116:204-208
A new method for the determination of phospholipid fatty acids in biological samples, combination of solid-phase extraction (SPE) and fast gas chromatography (GC) was developed. Its application to human plasma and human erythrocytes showed to be robu
Publikováno v:
Analytica Chimica Acta. 513:457-461
We compared two methods for the extraction of fat from human milk. Pure fat extraction techniques are necessary for qualitative and quantitative analysis of milk fat, of which triglycerides account for more than 98%. Method I was a conventional liqui
Publikováno v:
Journal of chromatography. B, Analytical technologies in the biomedical and life sciences. 830(1)
Vitamin C is an antioxidant that can be considered a possible biomarker of oxidative stability in human milk. A high-performance liquid chromatographic method was developed and validated for determining the total Vitamin C (ascorbic acid and dehydroa
Publikováno v:
Journal of chromatography. A. 1018(2)
A rapid, sensitive method has been developed for the simultaneous determination of retinol acetate, delta-, gamma-, alpha-tocopherol and alpha-tocopherol acetate. We compare two experimental procedures for simultaneous direct solvent extraction of th
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Objective: Milk triglycerides from colostrum, transitional and mature human milk, were analyzed and compared in order to determine the differences in triacylglycerol composition throughout lactation. Setting: Department of Food and Nutrition, Univers
Publikováno v:
Journal of chromatography. A. 823(1-2)
A high-performance liquid chromatography (HPLC) method for the separation of human milk triacylglycerols using a C18 Spherisorb ODS column and ternary gradient elution with dichloromethane, acetone and acetonitrile is described. The triacylglycerols
Publikováno v:
Journal of chromatography. A. 823(1-2)
The effect of various storage methods on the stability of the triacylglyceride fraction of human milk was evaluated. Samples were treated as follows: Group I--stored at -20 degrees C for 4 months, group II--heated for 1.5 min at 80 degrees C and stor
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.