Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"S Mohajan"'
Publikováno v:
Food Research. 6:403-411
Herein, a study was carried out to assess the nutritional potential of eight indigenous fruits namely sapodilla, stone apple, bilimbi, amla, litchi, strawberry, tamarind, elephant-apple particularly on the basis of heavy metal, mineral and ascorbic a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bangladesh Journal of Scientific and Industrial Research. 56:17-24
The present study explored the possibility of formulating noodles with improved nutritious value and acceptable sensory properties using buckwheat (Fagopyrum esculentum) flour in supplementation of wheat flour and compared the developed noodles with
Publikováno v:
2022 IEEE International Conference on Plasma Science (ICOPS).
Autor:
S. Mohajan, F. Mehravaran, Y. Huang, F. Keserwan, L. Droog, N. F. Beier, A. Bais, R. Fedosejevs, M. G. El-Din, A. E Hussein
Publikováno v:
2022 IEEE International Conference on Plasma Science (ICOPS).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.