Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"S Mahmuda"'
Publikováno v:
Bangladesh Journal of Fisheries. 32:323-331
Biochemical, microbiological and sensory quality parameters of mustard hilsa prepared from Hilsashad (Tenualosa ilisha) were examined to observe the changes in quality during storage at refrigerationtemperature (5° to 8°C) for 60 days and at frozen
Publikováno v:
Bangladesh Journal of Fisheries. 32:83-94
The experiment was carried out to prepare mustard ilish at the laboratory and observe the effects ofpackaging on the quality parameters of the product at room temperature (28°C to 32°C). Biochemical andmicrobiological changes in mustard ilish prepa
Publikováno v:
Mymensingh medical journal : MMJ. 25(1)
This study was carried out in the Department of Pathology of Islami Bank Hospital, Barisal to correlate between histopathological and endoscopic diagnosis of suspected malignant gastric lesions. A total of sixty six endoscopic biopsies were studied r
Publikováno v:
Canadian Journal of Microbiology. 50:127-131
Recently, a new strain of cholera, Vibrio cholerae O139, has emerged as an epidemic strain, but there is little information about its environmental reservoir. The present investigation was aimed to determine the role of cyanobacteria in the persisten
Autor:
N., YEASMIN, Q. S., AKHTER, S., MAHMUDA, R., AFROZ, S., NAHAR, T. B., HABIB, M., ABIRA, S. Z., HOSSAIN, F., RAHMAN, K., DAS
Publikováno v:
Journal of Dhaka Medical College; 2018, Vol. 27 Issue 2, p148-154, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dhaka Medical College; Apr2017, Vol. 26 Issue 1, p25-31, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.