Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"S Korac"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suzanne Allen, S. Korac, Graham A. Bell, Robin Gillmore, John F. Prescott, Maurice G. O'Sullivan, K. Yamazaki, Masaaki Yoshida
Publikováno v:
Food Quality and Preference. 9:53-66
Panels of Japanese and Australian consumers evaluated four foods in which tastant levels had been manipulated to produce four samples of each food. The foods (and tastants) were: orange juice (citric acid); grapefruit juice (caffeine); salad dressing
Autor:
Maurice G. O'Sullivan, John F. Prescott, Robin Gillmore, Suzanne Allen, K. Yamazaki, S. Korac, Masaaki Yoshida, Graham A. Bell
Publikováno v:
Food Quality and Preference. 8:45-55
Panels of Japanese and Australian consumers evaluated three foods — orange juice, cornflakes, and ice cream — in which the sucrose levels had been manipulated to produce four samples of each food. The panellists' gave ratings of sweetness intensi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.