Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"S Keleke"'
Publikováno v:
African Journal of Microbiology Research. 11:920-926
This study characterized microbial strains isolated from diesel fuel samples collected from the tank of a generating set at the Institute of Research for Development in Pointe-Noire (Congo). Two bacterial isolates (G2 and G3) were distinguished by th
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 4, No 7 (2005): ; 689-696
Cassava roots and leaves constitute energy-rich and protein-rich foods, respectively, for the populations in Central Africa, where they are consumed as staple foods. But cassava roots and leaves contain some cyanide in the form of cyanogenic glucosid
Publikováno v:
Sciences des Aliments. 25:249-253
Le vin de palme yonga, boisson faiblement alcoolisee produite au Congo, est obtenu par fermentation naturelle de la seve sucree du palmier Phoenix reclinata. Le « yonga contient des micro-organismes vivants, qui sont ingeres au moment de la consomma
Autor:
Charles Parkouda, Simon Charles Kobawila, D. Louembe, S Keleke, Bréhima Diawara, L.I.I. Ouoba, C.A.G. Nyanga-Koumou, Jane P. Sutherland, H. Sawadogo
Publikováno v:
Journal of applied microbiology. 108(6)
Aim: To identify and compare lactic acid bacteria (LAB) isolated from alkaline fermentations of cassava (Manihot esculenta Crantz) leaves, roselle (Hibiscus sabdariffa) and African locust bean (Parkia biglobosa) seeds for production of, respectively,
The overall kinetics of retting, a spontaneous fermentation of cassava roots performed in central Africa, was investigated in terms of microbial-population evolution and biochemical and physicochemical parameters. During the traditional process, endo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2ff6c710e4a8110ee6b367f3ad119345
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010006642
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010006642
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.