Zobrazeno 1 - 10
of 428
pro vyhledávání: '"S Guyot"'
Autor:
G. Balaj, Z. Tamanai-Shacoori, D. Olivier-Jimenez, A. Sauvager, M. Faustin, L. Bousarghin, S. David-Le Gall, S. Guyot, D. Nebija, S. Tomasi, M. L. Abasq
Publikováno v:
Food and Function
Food and Function, 2022, 13 (11), pp.6195-6204. ⟨10.1039/d1fo04304h⟩
Food and Function, 2022, 13 (11), pp.6195-6204. ⟨10.1039/d1fo04304h⟩
International audience; Microbiota is known to play a pivotal role in generating bioavailable and bioactive low-molecular-weight metabolites from dietary polyphenols. 5-O-caffeoylquinic acid (5-CQA), one of the main polyphenols found in human diet, w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 63:103531
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 63:103496
Autor:
S. Guyot, P. Dellis, C. Hurson, L. Weber, M. Schneider, A. Farjallah, F. de Blay, C. Metz-Favre
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 62:317-318
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 62:348
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.