Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"S GULNAZ"'
Autor:
N AHMAD, A REHMAN, S GULNAZ, A JAVED, R SULTANA, S AJMAL, A AHSAN, S SHAMIM, M NADEEM, H SHAIR, M ABDULLAH, J AHMAD, M SARWAR
Publikováno v:
SABRAO Journal of Breeding and Genetics. 52:388-398
The increasing global population demands potential high-yielding wheat genotypes, even under changing climatic conditions. Wheat Research Institute (WRI), Faisalabad, designed a two-year study during 2018–2020, following augmented block design, to
Autor:
J AHMAD, A REHMAN, N AHMAD, J ANWAR, M NADEEM, M OWAIS, M ABDULLAH, S GULNAZ, Y RAMZAN, H SHAIR, M SALEEM, R SHAHZAD
Publikováno v:
SABRAO Journal of Breeding and Genetics. 52:298-308
Wheat Research Institute (WRI), Faisalabad, Pakistan, a premier foundational birthplace of the Green revolution in Pakistan, has played a vital role in attaining food self-sufficiency. Latest grown varieties have succumbed to ever-changing pathogens,
Autor:
I GHAFOOR, A KANWAL, M MAKHDOOM, S KANWAL, MA AHSRAF, A AHSAN, S GULNAZ, S AJMAL, J AHMAD, M NADEEM, AU REHMAN, M ZULKIFAL, M RIAZ, N PARVEEN
Publikováno v:
Biological and Clinical Sciences Research Journal. 2023:174
Genetic components of variation were estimated for six Brassica napus lines using 6×6 diallel scheme. The current research was conducted in the winter season during 2019-20 in the Department of Plant Breeding and Genetics University of Agriculture F
Autor:
A LATIF, MT SHAFIQUE, M BANO, A BIBI, T BIBI, S GULNAZ, RAR KHAN, AR MALHI, S SARFRAZ, A AHSAN, HMN IQBAL, MZK NAZAR, M ASIF
Publikováno v:
Biological and Clinical Sciences Research Journal. 2023:175
Rice (Oryza sativa L.) is an important cereal crop that provides food to half of the world's population. Pakistan's traditional and premium quality rice is mostly exported to Europe. Transgenic or genetically modified rice (GM RICE) has been develope
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Gulnaz, Muhammad Imtiaz, M. Hussain, M. Zulkiffal, Muhammad Abdullah, S. Shamim, H. Shair, A. Javed, J. Ahmad, M. Owais
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Technology.
Publikováno v:
International Journal of Pure and Apllied Mathematics. 110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.