Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"S Estrada-Flores"'
Autor:
S Estrada-Flores
Publikováno v:
Handbook of Frozen Food Processing and Packaging ISBN: 9780429106095
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8290c0a37f12a53ae79a66ae3344b239
https://doi.org/10.1201/b11204-13
https://doi.org/10.1201/b11204-13
Autor:
Andrew I. Eddy, S Estrada-Flores
Publikováno v:
International Journal of Refrigeration. 29:889-898
An experimental evaluation of insulation effectiveness, pull-down times and effectiveness of a mechanical refrigeration unit was performed on five refrigerated panel vans. Additionally, a mapping of temperature variability in the cargo space was carr
Publikováno v:
International Journal of Refrigeration. 29:931-946
“Grey-box” modelling combines the use of first-principle based “white-box” models and empirical “black-box” models, offering particular benefits when: (a) there is a lack of fundamental theory to describe the system or process modelled; (
Autor:
D. Tanner, S. Estrada-Flores
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :63-69
Urban refrigerated transport used for home deliveries is characterized by the use of small vans with frequent, though short-lived, temperature variations. The present paper investigated the temperature variability in the chiller compartment of a mult
Publikováno v:
International Journal of Refrigeration. 26:170-179
Four dynamic models of different degrees of complexity were derived to represent a typical industrial refrigeration intercooler (pressure vessel). The models were validated against temperature and pressure data from two pilot plant calorimeters conta
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of food protection. 76(7)
Vibrio parahaemolyticus can accumulate and grow in oysters stored without refrigeration, representing a potential food safety risk. High temperatures during oyster storage can lead to an increase in total viable bacteria counts, decreasing product sh
Autor:
S Estrada-Flores
Co-innovation involves cooperation and integration of existing knowledge from different organisations across food supply chains. This chapter discusses the advantages of using a concerted approach to food co-innovation. Such an approach should recogn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ceec7ab6bcc15083d319d6c029901f07
https://doi.org/10.1533/9781845697778.1.84
https://doi.org/10.1533/9781845697778.1.84