Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"S Eady"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beneficial Microbes. 8:299-307
We hypothesised that consumption of beverage rich in both fibre and polyphenols, rather than each bioactive alone, will modulate populations of selected salivary bacteria, and their adhesion characteristics and that some of these effects may be due t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hmg van der Werf, MA Zonderland-Thomassen, Thomas Nemecek, Christel Cederberg, Adrian G. Williams, S Eady, LT Phong, S Gollnow, Michael MacLeod, Ijm de Boer, Troels Kristensen, Marijke Meul, Greg Thoma
Publikováno v:
De Boer, IJM, Cederberg, C, Eady, S, Gollnow, S, Kristensen, T, Macleod, M, Meul, M, Nemecek, T, Phong, LT, Thoma, G, Van der Werf, HMG, Williams, AG & Zonderland-Thomassen, MA 2011, ' Greenhouse gas mitigation in animal production : towards an integrated life cycle sustainability assessment ', Current Opinion in Environmental Sustainability, vol. 3, no. 5, pp. 423-431 . https://doi.org/10.1016/j.cosust.2011.08.007
Current Opinion in Environmental Sustainability
Current Opinion in Environmental Sustainability, Elsevier, 2011, 3 (5), pp.423-431. ⟨10.1016/j.cosust.2011.08.007⟩
Current Opinion in Environmental Sustainability, 3(5), 423-431
Current Opinion in Environmental Sustainability 3 (2011) 5
Current Opinion in Environmental Sustainability
Current Opinion in Environmental Sustainability, Elsevier, 2011, 3 (5), pp.423-431. ⟨10.1016/j.cosust.2011.08.007⟩
Current Opinion in Environmental Sustainability, 3(5), 423-431
Current Opinion in Environmental Sustainability 3 (2011) 5
The animal food chain contributes significantly to emission of greenhouse gases (GHGs). We explored studies that addressed options to mitigate GHG emissions in the animal production chain and concluded that most studies focused on production systems
Autor:
David S. Eady
Publikováno v:
Environmental Practice. 5:99-106
The Army Environmental Policy Institute (AEPI) facilitated the development of the first formal “Army Environmental Strategy,” publishing the document in 1992 with signatures from the Secretary of the Army and Chief of Staff of the Army. This stra
Publikováno v:
ICASSP
This paper describes an algorithm that has been developed to generate appropriate prosodic patterns for synthesized sentences produced by concatenating LPC-encoded words and phrases of English. The method involves the assignment of one of three accen
Publikováno v:
Journal of animal science. 82(10)
Fecal egg count (FEC) has been widely used as an indicator of host resistance to gastrointestinal parasites in sheep and has been shown to be a heritable trait. Two other possible indicators of parasites, dag score (DS; accumulated fecal material) an
Autor:
Gavin Brown, S Eady, J M Dickenson, Thomas N. Huckerby, Gui-Hua Tai, Ian A. Nieduszynski, H G Morris
Publikováno v:
Biochemical Journal. 271:243-245
High-field 1H-n.m.r.-spectroscopic studies supported by chemical carbohydrate analyses show that skeletal keratan sulphates (KS-II) of bovine origin may be sub-classified into two groups. Keratan sulphate chains from articular and intervertebral-disc