Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"S Dragoev"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 24, Iss 3 (2022)
ABSTRACT Male layer-type chickens are usually killed immediately after hatching. Despite the ethical debates and the sharp criticism against this practice, it is still widely applied. One of the possible alternatives for the culling of layer cockerel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c232b12cba2a45e1a1ae84fe61293d80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Balev, Farida Haripovna Smolnikova, Kiril Petrov Vassilev, Dessislava Borislavova Vlahova-Vangelova, Sholpan Baydildaevna Baytukenova, S. Dragoev, Neno Stefanov Nenov
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 67, Iss 1, Pp 59-66 (2017)
Ground spices are a source of hazards for dry-fermented meat products. Since dry-cured sausages are not subjected to heat treatment, there is a high risk of microbial cross-contamination and physical impurities. The aim of this study was to determine
Autor:
Bahytkul Kajkenovna Assenova, D. Balev, Dessislava Borislavova Vlahova-Vangelova, Kumarbek Junusbekovich Amirhanov, S. Dragoev
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2017 (2017)
The objective of this study was to explore the effect of 24 and 48 h alkaline (2% pentasodium tripolyphosphate), acid (2% sodium lactate), and water-oil marinating (water : sun flavor oil = 1 : 1 and 2% salt) as well as brine soaking (2% salt) on mic
Restaurant food waste represents a significant societal challenge in transitional economies where frequency of dining out is rising. The problem of restaurant food waste in this context is however under-researched which hampers understanding of its c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4308e76cc8071bac63b06db239d05383
Autor:
Dessislava Borislavova Vlahova-Vangelova, Alexander Stoyanov Staykov, Miglena Rumenova Pavlova, S. Dragoev, D. Balev
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, Vol 2016, Iss vol. 5, Pp 617-622 (2016)
Keeping the quality and prolongation the shelf-life of stored at 0 0.5ºC packed under vacuum or modified (80%О2/20%СО2) atmosphere beef m. semimembranosus sprayed with 0.02% solution, containing 10 g.l-1 dihydroquercetin from Siberian larch (