Zobrazeno 1 - 10
of 304
pro vyhledávání: '"S Davoodi"'
Publikováno v:
پیاورد سلامت, Vol 2, Iss 4, Pp 72-76 (2009)
Background and Aim: Occupational diseases are certain types of diseases that have been caused by special jobs and subject to special circumstances. There are several factors that can intensify these diseases. Various countries have indicated that the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c948f5c9b304b89b58d6caa0c728e3e
Publikováno v:
پیاورد سلامت, Vol 2, Iss 4, Pp 72-76 (2009)
Background and Aim: Occupational diseases are certain types of diseases that have been caused by special jobs and subject to special circumstances. There are several factors that can intensify these diseases. Various countries have indicated that the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02a06ceb3c99480b89f5072746ebb82d
Autor:
M Lotfi-Tokaldany, SH Abbasi, S Sadeghian, M Shirzad, A Salehi Omran, K Abbasi, N Movahedi, M Marzban, S Davoodi, SH Ahmadi, AA Karimi, M Soleymanzadeh, A Fehri, M Sheikh Fathollahi
Publikováno v:
Iranian Journal of Public Health, Vol 37, Iss 2, Pp 1-8 (2008)
Background: The use of cardiac surgical database is necessary for evaluating and improving the quality of care. The aim of this report was to provide useful information for surgeons in Iran and other countries for their daily practice. Methods: We an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0829d600ad824ee48f84d174e09a74bb
Autor:
AA Karimi, SH Ahmadi, S Davoodi, M Marzban, N Movahedi, K Abbasi, A Salehi Omran, M Shirzad, S Sadeghian, SH Abbasi, M Lotfi-Tokaldany, M Soleymanzadeh, A Fehri, M Sheikh Fathollahi
Publikováno v:
Iranian Journal of Public Health, Vol 37, Iss 2 (2008)
Background: The use of cardiac surgical database is necessary for evaluating and improving the quality of care. The aim of this report was to provide useful information for surgeons in Iran and other countries for their daily practice. Methods: We
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da712840167c49b59abfdb0ce691b7af
Publikováno v:
International Journal on Algae. 25:181-206
The prevailing conditions for the production, storage, and sale of traditional cheese seem to increase the probability of microbial contamination. Escherichia coli and Staphylococcus aureus are among the bacteria that may cause major complications su
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.