Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"S Ciarlo"'
Autor:
T Fischer, H Idrobo, A Pavlovsky, D Castro, B Beltran, DJ Enriquez, JF Vasquez, C Roche, D Artiles, F Valvert, LM Villela, J Pereira, C Oliver, JV Tavares, SAB Brasil, KZ Cecyn, N Castro, RLR Baptista, SS Medina, DMM Borducchi, M Bellesso, DLC Farias, YB Gonzaga, F Warley, L Fiad, L Korin, PH Pereyra, C Pena, MA Torres, CV Mahuad, AV Glasenapp, AR Quiroz, R Gazitua, CA Samane-Figari, L Sardu, JP Arriola, S Isnardi, JL Maradei, RH Gabus, AI Enrico, LA Guanchiale, FN Arangueren, JIG Altuve, A Cerutti, R Penalva, JIG Trucco, F Pessolani, V Gilli, J Diaz, ME Martinez, G Jarchum, GC Perinotto, T Barraza, S Ciarlo, C Rojas, ROR Jiménez, CA Souza, ECM Miranda, M Federico, B Valcarcel, CS Chiattone, LEM Castillo
Publikováno v:
Hematology, Transfusion and Cell Therapy, Vol 45, Iss , Pp S367-S368 (2023)
Objective: To assess the distribution of Peripheral T-cell lymphomas (PTCL) across Latin America (LATAM) countries and report treatment outcomes. Methods: Patients aged ≥18 years with newly diagnosed PTCL from the retrospective registry of the Grup
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70acf036dabd4e1e89445bd093fcd9df
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 28:289-292
Summary The relationship between dimethylamine (DMA) and formaldehyde (FA) contents of fillet and minced flesh of hake (Merluccius hubbsi) during frozen storage was analysed. the relation is clearly linear and independent of the type of product and s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology. 6:65-77
Collagen was extracted from hake skins (Merluccius hubbsi) with a 0.5 M acetic acid solution in a ratio of skin weight (g) to volume of solution (ml) of 1 to 20. An 85% of the total extractable proteins was obtained after 200 min of extraction at 0-4
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology. 5:81-94
The Argentine hake (Merluccius hubbsi) shows a seasonal variation in its biological condition. Results of seasonal differences in gonad maturation and spawning as well as the effect on commercialization have been reported. Considering that some techn
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 26:111-115
The relationship between texture of Argentine hake (Merluccius hubbsi) and four objective indices were studied at the storage temperatures of -7, -15 and -32°C. The objective tests performed on samples taken from skinless fillet blocks were: centrif
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.