Zobrazeno 1 - 10
of 464
pro vyhledávání: '"S Charron"'
Autor:
Craig S. Charron, Bryan T. Vinyard, Elizabeth H. Jeffery, Sharon A. Ross, Harold E. Seifried, Janet A. Novotny
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 7 (2020)
Introduction: Preclinical studies suggest that brassica vegetable diets decrease cancer risk, but epidemiological studies show varied effects, resulting in uncertainty about any health impact of brassicas. Factors controlling absorption of glucosinol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9d5bdfbf87d40eaafe46eb68d764aa9
Autor:
Craig S. Charron, Janet A. Novotny, Elizabeth H. Jeffery, Matthew Kramer, Sharon A. Ross, Harold E. Seifried
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 64, Iss , Pp 103624- (2020)
Brassica vegetables may modulate cancer risk by regulation of xenobiotic metabolizing enzymes (XMEs). In a randomized crossover study, the effect of kale consumption on CYP1A2, CYP2A6, XO, and NAT2 activity was determined by urinary caffeine metaboli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc45aef8aa254126a639213c02943db9
Autor:
Leila M. Shinn, Aditya Mansharamani, David J. Baer, Janet A. Novotny, Craig S. Charron, Naiman A. Khan, Ruoqing Zhu, Hannah D. Holscher
BackgroundDietary intake provides nutrients for humans and their gastrointestinal microorganisms, as some dietary constituents bypass human digestion. These undigested components affect the composition and function of the microorganisms present. Meta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8204fa6f99548dcbc21163d3be557ccb
https://doi.org/10.1101/2023.04.10.536271
https://doi.org/10.1101/2023.04.10.536271
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leila M Shinn, Aditya Mansharamani, David J Baer, Janet A Novotny, Craig S Charron, Naiman A Khan, Ruoqing Zhu, Hannah D Holscher
Publikováno v:
The Journal of nutrition.
The fecal metabolome is impacted by diet and includes metabolites generated by human and microbial metabolism. Advances in -omics technologies and analytic approaches have allowed researchers to identify metabolites and better utilize large datasets
Autor:
Janet A. Novotny, Leila Shinn, Colleen Bushell, Hannah D. Holscher, David J. Baer, Yutong Li, Aditya Mansharamani, Ruoqing Zhu, Michael Welge, Craig S. Charron, Naiman A. Khan, Loretta Auvil
Publikováno v:
The Journal of Nutrition
Background Diet affects the human gastrointestinal microbiota. Blood and urine samples have been used to determine nutritional biomarkers. However, there is a dearth of knowledge on the utility of fecal biomarkers, including microbes, as biomarkers o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.