Zobrazeno 1 - 10
of 207
pro vyhledávání: '"S Bovo"'
Autor:
F. Bertolini, G. Schiavo, S. Bovo, A. Ribani, S. Dall’Olio, P. Zambonelli, M. Gallo, L. Fontanesi
Publikováno v:
Animal, Vol 18, Iss 11, Pp 101335- (2024)
The Italian pig farming industry is unique in its focus on raising heavy pigs primarily for the production of high-quality dry-cured hams. These products require pigs to be slaughtered at a live weight of around 170 kg at 9 months of age. The primary
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dde65ad45c6d4643bf9b488f6c29f308
Autor:
G. Schiavo, F. Bertolini, G. Galimberti, S. Bovo, S. Dall’Olio, L. Nanni Costa, M. Gallo, L. Fontanesi
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 2, Pp 223-232 (2020)
Single nucleotide polymorphisms (SNPs) able to describe population differences can be used for important applications in livestock, including breed assignment of individual animals, authentication of mono-breed products and parentage verification amo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1f4d5a6c6e94f99942c18bb795eb3a9
Autor:
F. Bertolini, G. Schiavo, S. Bovo, M.T. Sardina, S. Mastrangelo, S. Dall’Olio, B. Portolano, L. Fontanesi
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 5, Pp 921-932 (2020)
Reggiana is an autochthonous cattle breed reared mainly in the province of Reggio Emilia, located in the North of Italy. Reggiana cattle (originally a triple-purpose population largely diffused in the North of Italy) are characterised by a typical so
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4856b1addf7f4e659156baad9c299736
Autor:
G. Schiavo, S. Bovo, F. Bertolini, S. Tinarelli, S. Dall’Olio, L. Nanni Costa, M. Gallo, L. Fontanesi
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 5, Pp 910-920 (2020)
Single nucleotide polymorphism (SNP) genotyping tools, which can analyse thousands of SNPs covering the whole genome, have opened new opportunities to estimate the inbreeding level of animals directly using genome information. One of the most commonl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbff281055f44e2abcc375dab796bfbe
Autor:
F. Bertolini, G. Schiavo, G. Galimberti, S. Bovo, M. D’Andrea, M. Gallo, L. Buttazzoni, M.F. Rothschild, L. Fontanesi
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss 9, Pp 1777-1784 (2018)
Protected designation of origin dry-cured hams are obtained from heavy pigs (slaughtered at about 160 kg of live weight). A specific breeding program designed to improve meat quality for this production has included as key traits the level of intermu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/937cb70712134a1b989473a8eeae2ede
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.