Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"S Bahta"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revue Scientifique et Technique de l'OIE. 40:395-411
Rising per capita consumption, economic growth, and urbanisation, particularly in developing countries, have been driving an increased global demand for food. These changing socio-economic trends, which have greatly influenced changes in dietary patt
Publikováno v:
Revue scientifique et technique (International Office of Epizootics). 40(2)
Rising per capita consumption, economic growth, and urbanisation, particularly in developing countries, have been driving an increased global demand for food. These changing socio-economic trends, which have greatly influenced changes in dietary patt
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Livestock Production. 7:134-140
The study was conducted to assess the effect of roughage source on meat quality and sensory attributes of yearling Tswana cattle. The sensory traits and meat quality of yearling Tswana steers fed maize stover diet (treatment A), sorghum stover diet (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Nutrition. 33:260
Twenty-seven yearling Tswana steers (BW= 227±11 kg) were divided into 3 groups of 9 animals each in a randomized block design fed finishing diets containing either 30% maize stover, 30% sorghum stover or commercial diet (15% lucerne) to evaluate the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.