Zobrazeno 1 - 10
of 277
pro vyhledávání: '"S Akther"'
Publikováno v:
International Journal of Agricultural Research, Innovation and Technology, Vol 10, Iss 2, Pp 54-58 (2020)
The upward trend of consumption of processed food must not dim the demand of taking healthy and safe food among population. Thus, six popular commercial brands of instant mango drinks powder of Bangladesh were targeted to investigate some quality par
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a489f266acb469194f219260f88844b
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 11, Iss 3, Pp 157-165 (2024)
Background: Fishes being major sources of protein are susceptible to post-harvest losses. Appropriate processing and preservation makes food healthier, safer, tastier, and more shelf-stable. Therefore, an attempt was made to evaluate the effectivenes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da49757cd1f64a0d879d9103797f8c0c
Autor:
Luiz V. S. Dalagnol, Sarvesh Kumar, Alessandra S. Barbosa, Umma S. Akther, Nykola C. Jones, Søren V. Hoffmann, Márcio H. F. Bettega, Paulo Limão-Vieira
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 23, p 5619 (2024)
We report absolute high-resolution vacuum ultraviolet (VUV) photoabsorption cross-sections of carbon tetrachloride (CCl4) in the photon energy range 5.0–10.8 eV (248–115 nm). The molecular spectrum and electronic structure have been comprehensive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dbee3d410944ca6a49a04fa38f4f23e
Publikováno v:
Results in Physics, Vol 15, Iss , Pp - (2019)
This study deal with the oblique plane wave solutions with dynamical behaviours for (2 + 1)-dimensional resonant nonlinear Schrodinger equations having Bhom’s quantum potential with distinct law of nonlinearities (Kerr and parabolic law) and fracti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b46112ed3ce428f8cc9dc1b312aff7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.