Zobrazeno 1 - 10
of 2 808
pro vyhledávání: '"S‐carvone"'
Autor:
Wojtunik-Kulesza, Karolina A.1 (AUTHOR) anna.oniszczuk@umlub.pl, Rudkowska, Monika2 (AUTHOR) monika.rudkowska@umlub.pl, Klimek, Katarzyna3 (AUTHOR) katarzyna.klimek@umlub.pl, Mołdoch, Jarosław4 (AUTHOR) jmoldoch@iung.pulawy.pl, Agacka-Mołdoch, Monika5 (AUTHOR) magacka@iung.pulawy.pl, Budzyńska, Barbara2 (AUTHOR) barbara.budzynska@umlub.pl, Oniszczuk, Anna1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Sep2024, Vol. 29 Issue 18, p4365. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karolina A. Wojtunik-Kulesza, Monika Rudkowska, Katarzyna Klimek, Jarosław Mołdoch, Monika Agacka-Mołdoch, Barbara Budzyńska, Anna Oniszczuk
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 18, p 4365 (2024)
Carvone, a natural monoterpene, has been identified in various plants, giving them a characteristic scent. Enantiomers (R-(–) and S-(+)) reveal specific biological activities that are successfully used in traditional medicine for their antifungal,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4ef0f494a474b00a57cdbb0d6f61973
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wróblewska, Agnieszka1 (AUTHOR) agnieszka.wroblewska@zut.edu.pl, Fajdek-Bieda, Anna2 (AUTHOR), Markowska-Szczupak, Agata3 (AUTHOR) agnieszka.wroblewska@zut.edu.pl, Radkowska, Monika1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Oct2022, Vol. 27 Issue 20, p7012-N.PAG. 13p.
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2022 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100100- (2022)
The development of sprout suppressant with natural, safe and low residue is an inevitable requirement for the healthy development of potato industry, which is helpful to solve potato sprouting after dormancy. The host–guest inclusion system of hydr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/156d294eaf154b9f9edb94991790b275
Autor:
Kostić, Igor1 (AUTHOR), Milanović, Slobodan2,3 (AUTHOR), Kostić, Miroslav4 (AUTHOR), Šešlija Jovanović, Darka5 (AUTHOR), Ćalić, Dušica5 (AUTHOR), Jankovský, Libor3 (AUTHOR), Lazarević, Jelica5 (AUTHOR) jellaz@ibiss.bg.ac.rs
Publikováno v:
Agronomy. Dec2022, Vol. 12 Issue 12, p3049. 23p.
Autor:
Tedjini, Rima, Ziani, Borhane E.C., Casimiro, Teresa, Viveiros, Raquel, Calhelha, Ricardo C., Barros, Lillian, Boukenna, Leila, Hamdi, Abderrezak, Chebout, Redouane, Bachari, Khaldoun, Talhi, Oualid, Silva, Artur M.S.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure 15 December 2021 1246