Zobrazeno 1 - 10
of 536
pro vyhledávání: '"Štětina, J."'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2010 99(4):471-478
Publikováno v:
In Journal of Materials Processing Tech. 2007 185(1):152-159
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2006 77(3):468-471
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thompson, J.F., Von Stetina, J.
Publikováno v:
In Cytotherapy May 2022 24(5) Supplement:S145-S145
Autor:
Troshchynska Y; Department of Carbohydrates and Cereals, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 166 28 Prague, Czech Republic., Bleha R; Department of Carbohydrates and Cereals, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 166 28 Prague, Czech Republic., Synytsya A; Department of Carbohydrates and Cereals, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 166 28 Prague, Czech Republic., Štětina J; Department of Dairy, Fat and Cosmetics, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 166 28 Prague, Czech Republic.
Publikováno v:
Polymers [Polymers (Basel)] 2022 May 17; Vol. 14 (10). Date of Electronic Publication: 2022 May 17.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Synytsya A; Department of Analytical Chemistry, UCT Prague, Technická 5, 166 28 Prague 6, Czech Republic; BIOCEV, 1st Faculty of Medicine, Charles University, Průmyslová 595, 252 50 Vestec, Czech Republic. Electronic address: alla.synytsya@vscht.cz., Poučková P; Institute of Biophysics and Informatics, 1st Faculty of Medicine, Charles University, Kateřinská 1660/32, 121 08 Prague 2, Czech Republic., Zadinová M; Institute of Biophysics and Informatics, 1st Faculty of Medicine, Charles University, Kateřinská 1660/32, 121 08 Prague 2, Czech Republic., Troshchynska Y; Department of Dairy, Fat and Cosmetics, UCT Prague, Technická 5, 166 28 Prague 6, Czech Republic; Department of Carbohydrates and Cereals, UCT Prague, Technická 5, 166 28 Prague 6, Czech Republic., Štětina J; Department of Dairy, Fat and Cosmetics, UCT Prague, Technická 5, 166 28 Prague 6, Czech Republic., Synytsya A; Department of Carbohydrates and Cereals, UCT Prague, Technická 5, 166 28 Prague 6, Czech Republic., Saloň I; Department of Chemical Engineering, UCT Prague, Technická 5, 166 28 Prague 6, Czech Republic., Král V; Department of Analytical Chemistry, UCT Prague, Technická 5, 166 28 Prague 6, Czech Republic; BIOCEV, 1st Faculty of Medicine, Charles University, Průmyslová 595, 252 50 Vestec, Czech Republic.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2020 Dec 15; Vol. 165 (Pt B), pp. 3156-3168. Date of Electronic Publication: 2020 Oct 06.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.