Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Šimonji, K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brkljačić, M., Kiš, I., Krizman, A., Matijatko, V., Jurkić Krsteska, G., Kajin, F., Vrbanac, Z., Šimonji, K., Kučer, N.
Publikováno v:
Veterinarska Stanica; 2022, Vol. 53 Issue 6, p745-756, 12p
Autor:
Grden, D., Gotić, J., Šmit, I., Crnogaj, M., Bottegaro, N. Brkljača, Šimonji, K., Škoda, D. Ivšić, Ljubić, B. Beer, Kučer, N.
Publikováno v:
Veterinarska Stanica; 2020, Vol. 51 Issue 1, p33-45, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The aim of this work was to determine the quality of 6 different types of industrially produced pasta samples. Three pasta samples were produced from mixture (70:30) of Triticum durum and Triticum aestivum wheat semolina. For production of other 3 sa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4f6a3464536201685577378eb0ac20da
https://www.bib.irb.hr/592021
https://www.bib.irb.hr/592021
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.