Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Šarić, G."'
Autor:
Majić I., Sarajlić A., Lakatos T., Tóth T., Raspudić E., Zebec V., Šarić G. Kanižai, Kovačić M., Laznik Ž.
Publikováno v:
Helminthologia, Vol 55, Iss 3, Pp 256-260 (2018)
A survey of entomopathogenic nematodes was conducted in Croatia between 2016 and 2017. The steinernematids were recovered in two out of 100 soil samples from agricultural land characterized as loamy soils with acidic reaction. Molecular and morpholog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/840ddddfabfe446d812dab0c2b773486
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kovačić, M., Sarajlić, A., Puškadija, Z., Kanižai Šarić, G., Laznik, Ž., Jakovljević, I., Raspudić, E., Majić, I.
Publikováno v:
Agriculture / Poljoprivreda; 2021, Vol. 27 Issue 1, p44-51, 8p
Tradicionalno se bubrežni kamenci istražuju rentgenskom difrakcijom na prahu i infracrvenom spektroskopijom. Kombinacija ovih metoda pokatala je da postoje razne vrste kamenaca u kojima dominiraju oksalati (weddellit i whewellit), fosfati (mienrali
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::e78753e60f97ee518f0d0d1d5a1290c7
https://www.bib.irb.hr/878431
https://www.bib.irb.hr/878431
Autor:
Šarić, G., Marković, K., Nikola Major, Krpan, M., Uršulin-Trstenjak, N., Hruškar, M., Vahčić, N.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 50, Iss 4, Pp 434-441 (2012)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Total flavonoid and total phenolic content were studied in acacia and multifloral honey for 12 months in 6-month intervals. DPPH (1, 1-diphenyl 2-picrylhydrazyl) and FRAP (ferric reducing antioxidant power) methods were used to determine total antiox
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.