Zobrazeno 1 - 10
of 360
pro vyhledávání: '"Šarac, T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry March 2017 132:8-12
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry August 2016 125:151-155
Autor:
Karagöz, Kadir, Saraç, T. Bahadır
Publikováno v:
In Procedia Economics and Finance 2016 38:458-467
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Kemija u Industriji, Vol 63, Iss 3-4, Pp 77-81 (2014)
Spices are some of the most common foods in the human diet around the world. Spices are dried parts of plants used often as diet components to improve aroma and acceptability of food. The aim of this work was to determine the contents of seven heavy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2ed4b8f8011445c941b795d8db52c45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.