Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Sørensen, Klavs M"'
Autor:
Khakimov, Bekzod, Mongi, Richard J., Sørensen, Klavs M., Ndabikunze, Bernadette K., Chove, Bernard E., Engelsen, Søren Balling
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2016 213:691-699
Autor:
López-Rituerto, Eva, Sørensen, Klavs M, Savorani, Francesco, Engelsen, Søren B, Avenoza, Alberto, Peregrina, Jesús M, Busto, Jesús H, 0000-0003-2589-7814, 0000-0002-5117-1315, 0000-0002-2431-6275, 0000-0003-4124-4338, 0000-0002-5465-3555, 0000-0003-3778-7065, 0000-0003-4403-4790
Publikováno v:
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
instname
López-Rituerto, E, Sørensen, K M, Savorani, F, Engelsen, S B, Avenoza, A, Peregrina, J M & Busto, J H 2022, ' Monitoring of the Rioja red wine production process by 1 H-NMR spectroscopy ', Journal of the Science of Food and Agriculture, vol. 102, no. 9, pp. 3808–3816 . https://doi.org/10.1002/jsfa.11729
instname
López-Rituerto, E, Sørensen, K M, Savorani, F, Engelsen, S B, Avenoza, A, Peregrina, J M & Busto, J H 2022, ' Monitoring of the Rioja red wine production process by 1 H-NMR spectroscopy ', Journal of the Science of Food and Agriculture, vol. 102, no. 9, pp. 3808–3816 . https://doi.org/10.1002/jsfa.11729
BACKGROUND As an inherently quantitative and unbiased analytical technique, proton nuclear magnetic resonance (H-1-NMR) provides an excellent method to monitor the quality of food and beverages, and a sensitive and informative tool to study the winem
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b80bb71255108b55107c3e91ce0ac1dd
https://investigacion.unirioja.es/documentos/61e2ffda1db4736e1e982eca
https://investigacion.unirioja.es/documentos/61e2ffda1db4736e1e982eca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
López‐Rituerto, Eva, Sørensen, Klavs M, Savorani, Francesco, Engelsen, Søren B, Avenoza, Alberto, Peregrina, Jesús M, Busto, Jesús H
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jul2022, Vol. 102 Issue 9, p3808-3816, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sadwick, Laurence P., Yang, Tianxin, Sonoiki, Doyinsola S., Kwarkye, Kyei, Sørensen, Klavs M., Engelsen, Søren B., Bang, Ole, Petersen, Christian R.
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; March 2024, Vol. 12885 Issue: 1 p1288508-1288508-5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.