Zobrazeno 1 - 10
of 650
pro vyhledávání: '"Søren Krogh"'
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research, Vol 52, Iss 1 (2024)
Milk production and milk fatty acid (FA) composition were followed in three Danish commercial organic dairy farms where grass clover silage was substituted with a forb-rich silage. Farms A, B, and C included a total of 50, 189, and 235 lactating dair
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bde61c3814d4b62a5d5ea954d69b59a
Autor:
Zohreh Zarnegar, Saman Lashkari, Seyed Hadi Ebrahimi, Reza Valizadeh, Abbas Ali Naserian, Søren Krogh Jensen
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research, Vol 52, Iss 1 (2024)
ABSTRACTThe effect of heat treatment (raw or micronization) and vitamin E supplementation (0 or 200 mg/kg DM of RRR-α-tocopherol) on ruminal biohydrogenation (BH) kinetic of whole flaked rapeseed was studied using in vitro batch culture in a 2 × 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/320ec72a94ee4eabbef88c4670b2bf6b
Autor:
Juul, Louise, Nissen, Signe Hjerrild, Bruhn, Annette, Alexi, Niki, Jensen, Søren Krogh, Hammershøj, Marianne, Dalsgaard, Trine Kastrup
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology July 2024 149
Autor:
Zohreh Zarnegar, Seyed Hadi Ebrahimi, Abbas Rohani, Søren Krogh Jensen, Saman Lashkari, Reza Valizadeh, Abbas Ali Naserian
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 8, Iss 50, Pp 48451-48464 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7943c095f3e44605b7810b597c8e3abc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jørgensen, Uffe1,2 (AUTHOR) uffe.jorgensen@agro.au.dk, Jensen, Søren Krogh2,3 (AUTHOR), Ambye‐Jensen, Morten2,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Grass & Forage Science. Dec2022, Vol. 77 Issue 4, p295-306. 12p.
Publikováno v:
In Animal Feed Science and Technology June 2021 276
Autor:
David Renaudeau, Søren Krogh Jensen, Morten Ambye-Jensen, Steffen Adler, Paolo Bani, Eric Juncker, Lene Stødkilde
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 7, Pp 100572- (2022)
In organic pig production systems, one of the main challenges is to meet the demand for resources rich in protein. Among the resources available, temperate green plants, such as forage legumes, are potential sources of energy and protein. The aim of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a333e172abe24120a9c16c92912aed82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.