Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Söylemez, Tuncay"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Toxicon 30 October 2020 186:141-150
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Apr2024, Vol. 33 Issue 5, p1221-1231, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Söylemez, Tuncay
Mikotoksinler funguslar tarafında üretilen sekonder metabolitlerdir. Canlılar üzerinde alındıkları dozlara ve kişisel dirence bağlı olarak ölümle sonuçlanan akut etkileri olabileceği gibi kanserojenik, teratojenik, hemorajik, dermatitik
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::6dc9fa486b4a2ab3d96f0d5c97e1ea05
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/404910
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/404910
Autor:
Güven, Kıymet, Söylemez, Tuncay
The conidia of allergenic Cladosporium and Alternaria spp. were counted by using a Durham sampler at five sampling points during one year and the relationship between the numbers of conidia and meteorological data was investigated. The conidia of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3106::50cc94d29f8a51fd6912a8cd5ee66a66
https://hdl.handle.net/11421/611
https://hdl.handle.net/11421/611
Autor:
Söylemez, Tuncay
Tez (yüksek lisans) - Anadolu Üniversitesi
Anadolu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoloji Anabilim Dalı
Kayıt no: 156370
Bu çalışmada, Eskişehir atmosferinde allerjen Cladosporium sp. ve Alternaria sp. fungusların
Anadolu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoloji Anabilim Dalı
Kayıt no: 156370
Bu çalışmada, Eskişehir atmosferinde allerjen Cladosporium sp. ve Alternaria sp. fungusların
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::68441c91cadc825404a69f7cd6ede3d0
https://hdl.handle.net/11421/4475
https://hdl.handle.net/11421/4475
Autor:
Söylemez T; Institut Für Lebensmittelchemie, Gottfried Wilhelm Leibniz Universtät Hannover, Callinstraβe 5, 30167 Hannover, Germany., Yamaç M; Department of Biology, Faculty of Science and Letters, Eskisehir Osmangazi University, 26040 Eskisehir, Turkey., Eninanç AB; Department of Biology, Faculty of Science and Letters, Eskisehir Osmangazi University, 26040 Eskisehir, Turkey., Yıldız Z; Department of Statistics, Faculty of Science and Letters, Eskisehir Osmangazi University, 26040 Eskisehir, Turkey.
Publikováno v:
Food science and biotechnology [Food Sci Biotechnol] 2023 Sep 14; Vol. 33 (5), pp. 1221-1231. Date of Electronic Publication: 2023 Sep 14 (Print Publication: 2024).