Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Sörensen, Victoria"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Niimi, Jun, Sörensen, Victoria, Mihnea, Mihaela, Valentin, Dominique, Bergman, Penny, Collier, Elizabeth S.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference July 2022 99
Autor:
Collier, Elizabeth, Niimi, Jun, Carlsson, Fredrik, L. Harris, Kathryn, Normann, Anne, Oberrauter, Lisa-Maria, Norman, Cecilia, Sörensen, Victoria, Kataria, Mitesh, Lampi, Elina, Mihnea, Mihaela, Valentin, Dominique, Bergman, Penny
Background: The food industry is a major contributor to greenhouse gas emissions: excessive meat consumption is associated with negative health outcomes and a disproportionately high environmental impact. To achieve more sustainable food consumption,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3711::74f7f1fed162f2a8467de9ebb72e466d
https://institut-agro-dijon.hal.science/hal-04013727
https://institut-agro-dijon.hal.science/hal-04013727
Autor:
Niimi, Jun, Collier, Elizabeth S., Oberrauter, Lisa-Maria, Sörensen, Victoria, Norman, Cecilia, Normann, Anne, Bendtsen, Marcus, Bergman, Penny
Publikováno v:
In Food Quality and Preference January 2022 95