Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Söderqvist Karin"'
Publikováno v:
Acta Veterinaria Scandinavica, Vol 54, Iss 1, p 39 (2012)
Abstract Background Pigs are regarded as the main reservoir for human pathogenic Yersinia enterocolitica, which is dominated by bioserotype 4/O:3. Other animals, including sheep, have occasionally been reported as carriers of pathogenic strains of Y.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c4d7033306642f38c3b21914e4ab531
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Jul2024, Vol. 13 Issue 13, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boqvist, Sofia1 Sofia.Boqvist@slu.se, Söderqvist, Karin1 Karin.Soderqvist@slu.se, Vågsholm, Ivar1 Ivar.Vagsholm@slu.se
Publikováno v:
Acta Veterinaria Scandinavica. 1/3/2018, Vol. 60, p1-N.PAG. 13p.
Autor:
Cassi, Xavier Fernandez, Söderqvist, Karin, Bakeeva, Albina, Vaga, Merko, Dicksved, Johan, Vågsholm, Ivar, Jansson, Anna, Boqvist, Sofia
In an approach combining microbiological culture methods with high-throughput sequencing, this study investigated the microbial communities (bacteria, moulds and yeasts) in Swedish-produced edible crickets (Acheta domesticus) reared in a controlled e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1094::bddd920d2e1d8995a69ff28e18f371b9
https://pub.epsilon.slu.se/17529/
https://pub.epsilon.slu.se/17529/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mogren, Lars, Windstam, Sofia, Boqvist, Sofia, Vågsholm, Ivar, Söderqvist, Karin, Rosberg, Anna K., Lindén, Julia, Mulaosmanovic, Emina, Karlsson, Maria, Uhlig, Elisabeth, Håkansson, Åsa, Alsanius, Beatrix
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Consumers appreciate leafy green vegetables such as baby leaves for their convenience and wholesomeness and for adding a variety of tastes and colors to their plate. In Western cuisine, leafy green vegetables are usually eaten fresh and raw, with no
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Söderqvist, Karin
Ready-to-eat (RTE) leafy vegetables or mixed-ingredient salads are a popular part of the modern healthy diet. Contamination of these products with bacterial pathogens can occur during any step in the production chain and, since there is no step that
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1094::23049088638ba8e8bffb207e8018a377
https://pub.epsilon.slu.se/13987/
https://pub.epsilon.slu.se/13987/