Zobrazeno 1 - 10
of 159
pro vyhledávání: '"Sémon, E."'
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2011 21(5):358-364
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2009 19(8):450-458
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2008 18(8):849-857
Autor:
Muñoz‐González, C.1, Sémon, E.2,3,4, Martín‐Álvarez, P.J.1, Guichard, E.2,3,4, Moreno‐Arribas, M.V.1, Feron, G.2,3,4, Pozo‐Bayón, M.Á.1
Publikováno v:
Australian Journal of Grape & Wine Research. Oct2015, Vol. 21 Issue 3, p367-375. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sciences des Aliments
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 2005, 25 (3), pp.193-206. ⟨10.3166/sda.25.193-206⟩
Scopus-Elsevier
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 2005, 25 (3), pp.193-206. ⟨10.3166/sda.25.193-206⟩
Scopus-Elsevier
International audience; As an alternative to nosespace analysis using API-MS, a solid phase micro-extraction/ gas chromatography/mass spectrometry (SPME-GC-MS) method has been used in order to follow the release of aroma compounds present in exhaled
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::494911daf60b1a86eb292fcb6d659274
https://hal.inrae.fr/hal-02681823
https://hal.inrae.fr/hal-02681823
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.